NIEUWKOMERS!! DS1523RT Magni schaarliften

07/09/2023
Magni schaarlift

Magni schaarliften

Kenmerkend voor de Magni schaarliften DS1523RT ruw-terrein schaarhoogwerker is de kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met grote capaciteit, eenvoudige bediening en optimale veiligheid. De diesel schaarhoogwerker beschikt over een vierwielaandrijving om over ruwe terreinen zoals bijvoorbeeld bouwplaatsen te manoeuvreren. Mede door de aandrijving en uitstoot van diesel zijn deze schaarhoogwerkers uitsluitend voor buitenwerk bestemd. Voor extra bereik is de diesel schaarhoogwerker uitgerust met een uitschuifdek. De schaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 15 meter. Het werkplatform is geschikt voor maximaal 7 personen waarbij de platformcapaciteit 680 kilo bedraagt. Het werkplatform kan uitgeschoven worden tot 578 cm. Het totaalgewicht van de schaarhoogwerker bedraagt 8,2 ton.

Interesse in meer informatie of klaar om een Magni schaarliften DS1523RT te reserveren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Hulp nodig?

Uw succes is onze prioriteit. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bouwuitrusting en oplossingen voor uw projecten.

Contacteer ons >