NIEUWKOMERS!! Mobiele hybride lichtmasten code 19 77

05/02/2024
Mobiele hybride lichtmasten

Mobiele hybride lichtmasten

Eurorent breidt zijn verhuurgamma uit met mobiele hybride lichtmasten Generac Mobile VT. #SUSTAINABILITY

Door krachtige verlichting te combineren met geavanceerde hybride technologieën, biedt deze unit een duurzame en efficiënte oplossing voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het verlichten van bouwplaatsen, het faciliteren van evenementen of het bieden van noodstroom, de Generac Mobile VT Hybrid is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor professionals in uiteenlopende sectoren.

De VT-Hybride verlichtingstoren beschikt over LED-schijnwerpers die worden aangedreven door een oplaadbare batterij met een looptijd van 7 uur. Gedurende deze tijd werkt de verlichtingstoren zonder geluid en veroorzaakt geen uitstoot. Na deze periode begint de diesel generator automatisch met het voorzien van stroom aan de lampen en tegelijkertijd met het opladen van de batterij. Als alternatief kan de batterij worden opgeladen door deze aan te sluiten op de netspanning.

Mobiele lichtmast huren bij Eurorent in Houthalen, Sint Truiden en Seraing.

 

Interesse in meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Hulp nodig?

Uw succes is onze prioriteit. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bouwuitrusting en oplossingen voor uw projecten.

Contacteer ons >